וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק גספצ'יו

מתכון של השף רוני גליקו ממסעדת "שלו ביער"

מתכון מאת: רוני גליקו, מערכת וואלה

מרק גספצ'יו בשלו ביער. אופיר לזרוביץ',
מרק גספצ'יו בשלו ביער/אופיר לזרוביץ'

מצרכים למתכון

  • 6 עגבניות לאחר חליטה של 15 דקות
  • 3 מלפפונים
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 פלפל ירוק
  • 3 שיני שום
  • 2 עלים של בזיליקום טרי
  • 1 בצל ירוק
  • 1/2 בצל סגול
  • 80 מל' שמן זית איכותי
  • 40 גרם לחם אפוי (ללא המעטפת הקשה)
  • 1/2 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את העגבניות שעברו חליטה ומכניסים לבלנדר עם יתר המרכיבים מלבד שמן הזית.
  • 2. טוחנים את המרכיבים למרקם חלק (ללא חתיכות). מקררים כשעתיים.
  • 3. לאחר הקירור, מגישים בצלוחיות מרק, מזלפים שמן זית בצל סגול קצוץ וחופן קרוטונים.
  • 4. לקישוט ניתן להוסיף עלה בזיליקום טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully