וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גספאצ'ו עגבניות עם קרם שקדים

השף ארז מרגי מציג מתכון למרק עשיר, עם שלל טעמים מפתיעים ועיטור של קרם שקדים שמשדרג את המנה כולה

מתכון מאת: מערכת וואלה!

גספאצ'ו.
גספאצ'ו

מצרכים למתכון

  • למרק (4 מנות):
  • 1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
  • 300 גרם פלפל אדום נקי
  • 4 שיני שום
  • רבע כוס חומץ בן יין לבן איכותי
  • רבע כף טבסקו
  • 25 גרם מלח
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 2 פרוסות לחם, ללא הקרום, מושרות במים וסחוטות
  • לקרם שקדים:
  • 125 גרם שקדים לבנים קלויים
  • חצי כף רוזטה
  • מעט מים
  • כף שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את המרק: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים למעט שמן הזית. לאחר 2 דקות מוסיפים את שמן הזית בזילוף אטי. מסננים את המרק במסננת דקה.
  • 2. מכינים קרם שקדים: טוחנים את השקדים עם הרוזטה ושמן הזית במעבד מזון ומוסיפים מעט מאוד מים בזילוף איטי, עד שמתקבלת מחית חלקה.
  • 3. יוצקים את מרק הגספצ'ו לקערית, מעטרים בטפטופי קרם שקדים ומזלפים שמן זית איכותי מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully