- 1. לרוטב הבלסמי: מערבבים את כל חומרי הרוטב ומצמצמים על אש נמוכה, עד לרבע מהכמות ההתחלתית. מסננים ומקררים לטמפרטורת חדר.
-
- 2. מכינים את הסקלופיני: מנקים את הפרגיות מעצמות וסחוסים. מפלטים אותן מעט ומרדדים כמו לשניצל.
-
- 3. מקמחים את הפרגיות ומטגנים על מחבת, רצוי טפלון, עד השחמה.
-
- 4. מעבירים לתבנית. על כל פרגית מניחים פרוסת
- פרושוטו, ועליה פרוסת מוצרלה.
-
- 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהמנות מוקרמות.
-
- 6. מעבירים את הפרגיות לצלחת הגשה. יוצקים מעט מרוטב הבלסמי בצד הצלחת, לא על הפרגיות, ומגישים מייד.