וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה פוזילי עם קישואים וגבינת קוטג'

מתכון לפסטה שילדים אוהבים במיוחד

מתכון מאת: מורן רודניק, מערכת וואלה

מתכוני ילדים פיין קוק. נמרוד סונדרס
מתכוני ילדים פיין קוק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 חבילת פסטה מסוג פוזילי צבעוני (פסטה בצורת ברגים)
  • 1 בצל
  • 2 קישואים ירוקים (רצוי זוקיני)
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 3 כפות שמנת מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 250 גרם גבינת קוטג'

אופן ההכנה

  • 1. מגררים את הבצל על פומפייה, סוחטים מעודף נוזלים ושומרים בצד.
  • 2. מגררים את הקישואים על פומפייה, סוחטים מעודף נוזלים ושומרים בצד.
  • 3. יוצקים את שמן הזית למחבת מחוממת, מוסיפים בצל מגורר ומטגנים שתי דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הקישואים המגוררים, השום, השמנת המתוקה והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 7 דקות, מערבבים מידי פעם. מוסיפים למחבת את גבינת הקוטג', מערבבים היטב ומסירים מהכיריים.
  • 4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן המופיעות על האריזה, מסננים את הפסטה, מערבבים עם הרוטב ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully