- 1. מגררים את הבצל על פומפייה, סוחטים מעודף נוזלים ושומרים בצד.
-
- 2. מגררים את הקישואים על פומפייה, סוחטים מעודף נוזלים ושומרים בצד.
-
- 3. יוצקים את שמן הזית למחבת מחוממת, מוסיפים בצל מגורר ומטגנים שתי דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הקישואים המגוררים, השום, השמנת המתוקה והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 7 דקות, מערבבים מידי פעם. מוסיפים למחבת את גבינת הקוטג', מערבבים היטב ומסירים מהכיריים.
-
- 4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן המופיעות על האריזה, מסננים את הפסטה, מערבבים עם הרוטב ומגישים מיד.