- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מכינים את הבצק: מערבבים יחד את כל המרכיבים. לשים מעט עד לאיחוד החומרים, ומעבירים למקרר לחצי שעה.
-
- 3. מרדדים את הבצק עד שהוא מגיע לעובי של 2 מ"מ ושטחו גדול גודל מהתבנית. מניחים אותו בתבנית כך שייצא מהדפנות.
-
- 4. מעבירים למקרר לרבע שעה, ואז חותכים את הדפנות ומיישרים אותם בדיוק בגובה המסגרת.
-
- 5. מכינים את הבלילה: מערבבים יחד את כל החומרים.
-
- 6. מכינים את המילויים: במילוי הבצל - מאדים את הבצלים עם רבע כפית מלח, על אש נמוכה, עד להשחמה.
-
- 7. במילוי הפטריות - מאדים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומאדים את הנוזלים. מוסיפים מלח וטימין ומערבבים.
-
- 8. במילוי התרד - מאדים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את השום הכתוש ואת התרד, ומערבבים עד שהתרד מתכווץ ומתרכך. מתבלים במעט מלח ומעבירים למסננת עד שמצטנן.
-
- 9. מרכיבים את הקיש: יוצקים את המילוי לתוך הבצק. לא ממלאים יותר מדי, כדי שיישאר מקום לבלילה.
-
- 10. למילוי התרד אפשר להוסיף כמה קוביות גבינת פטה, שיבצבצו החוצה. למילוי הפטריות אפשר להוסיף כף פרמזן מגורדת. למילוי הבצל נוסיף 2 פרוסות גבינת סנט מור, ב-5 הדקות האחרונות של האפייה.
-
- 11. על המילוי יוצקים את הבלילה, עד שהיא מגיעה לשוליים. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך חצי שעה.