- הכנת הבצק:
- 1. מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר והחמאה.
-
- 2. מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.
-
- הכנת המילוי:
- 1. קוצצים את הבצל ומאדים כ-10 דקות.
-
- 2. מערבבים היטב בקערה קערה את הגבינות, הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח,
- מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.
-
- 3. מוציאים את הבצק מהמקרר מרדדים לעובי של לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת. שופכים על הבצק המהודק את המילוי באופן שווה.
-
- 4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דקות.