- הכנת הבצק:
 - 1. מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר והחמאה.
 - 
 - 2. מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.
 - 
 - הכנת המילוי:
 - 1. קוצצים את הבצל ומאדים כ-10 דקות.
 - 
 - 2. מערבבים היטב בקערה קערה את הגבינות, הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח, 
 - מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.
 - 
 - 3. מוציאים את הבצק מהמקרר מרדדים לעובי של לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת. שופכים על הבצק המהודק את המילוי באופן שווה.
 - 
 - 4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דקות.