פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קיש ארבע גבינות

      מתכון של אודי ומישל אבוחצירה "מישל-בר" בתל אביב.

      6 מדרגים / 3.44 כוכבים

      אילוסטרציה (ShutterStock)
      אילוסטרציה (ShutterStock)

      מצרכים

      • לבצק:
      • 1 ביצה
      • 2 כפות מים קרים
      • 1 כפית סוכר
      • 2 כוסות קמח
      • 120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
      • 1/2 כפית מלח
      • למילוי:
      • כדור אחד מכל סוג של גבינה: מוצרלה, גבינת עיזים ,קורסיקה וסנט מור.
      • 1 בצל בינוני
      • 3 ביצים
      • 1/2 כוס חלב
      • 1/2 כוס שמנת מתוקה
      • 1 כף קמח
      • מלח ופלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • הכנת הבצק:
      • 1. מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר והחמאה.
      • 2. מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.
      • הכנת המילוי:
      • 1. קוצצים את הבצל ומאדים כ-10 דקות.
      • 2. מערבבים היטב בקערה קערה את הגבינות, הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח,
      • מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.
      • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר מרדדים לעובי של לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת. שופכים על הבצק המהודק את המילוי באופן שווה.
      • 4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דקות.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות