- 1. מחממים ווק על אש גבוהה. מוסיפים את השמן.
-
- 2. מוסיפים את הסמבל והכורכום, ומאחדים עם השמן תוך כדי ערבוב. חשוב לערבב, כדי לא לשרוף את הסמבל. מטגנים כ-2 דקות.
-
- 3. מוסיפים את הביצים הקשות ומקפיצים בעדינות, עד שמבחינים במעין שלפוחיות המופיעות על הביצים, וצבען הופך שחום צהבהב. מוציאים את הביצים מהווק ומניחים בצד להתקרר.
-
- 4. חוצים את הביצים לאורך בזהירות, ומפרידים מהן את החלמונים.
-
- 5. מעבירים את החלמונים לקערת ערבוב, ואליה מוסיפים את החציל הקלוי, הסמבל, החומץ והבצל הקצוץ. מערבבים ומועכים את החציל והחלמונים עד לקבלת מסה אחידה. מניחים בצד כ-10 דקות, עד לאיחוד הטעמים.
-
- 6. ממלאים את חצאי הביצים בעזרת כפית ובעדינות. מגישים על צלחת יפה ושטוחה, מעוטרת בבצל ירוק.