וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז ליים וכוסברה

מאכל פופולרי מאוד ברחובות מקסיקו, שתופס מקום גם בתוך הבוריטו. המיץ של הליים נותן לו עקצוץ ממזרי שמשתלב מצויין עם הכוסברה הטרייה.

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה

מנות ליים. נמרוד סונדרס
מנות ליים

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות אורז
  • 1/2 2 כוסות מים
  • ½ כוס מיץ ליים טרי
  • 1/4 כוס כוסברה טחונה
  • 4 כפות שמן תירס
  • 3/4 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את האורז היטב, ומסננים. מכניסים לסיר את כל יתר החומרים, פרט לאורז. מכסים ומביאים לרתיחה.
  • 2. מוסיפים את האורז, מערבבים ומכסים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  • 3. מערבבים ומנמיכים את האש. מבשלים עוד 20 דקות, על אש נמוכה, כשהסיר מכוסה במגבת עבה.
  • 4. מורידים מהאש, מערבבים פעם נוספת, ומניחים מניחים ל-5-10 דקות נוספות, להשלמת האידוי.
  • 5. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully