וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מטיאס שבדי

כרוצים לאכול בשבדיה סלט חגיגי וטעים, תמיד הולכים על סלט המטיאס המסורתי. אמיר קרונברג מגיש לכם סלט ייחודי, עם ניחוח קריר מארץ רחוקה, במינימום מאמץ.

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה

סלטים לראש השנה גדרה 26. אפיק גבאי
סלטים לראש השנה גדרה 26

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 פילטים של מטיאס כבוש, נקי מעור ועצמות
  • 2 סלקים בינוניים, קלופים ומבושלים במים עד ריכוך
  • 1 צרור שמיר
  • 1 צרור פטרוזיליה מסולסלת
  • 1 בצל סגול
  • 2 כפות מיונז איכותי
  • 1 כפית חומץ בן יין
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפות ביצי סלמון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק
  • להגשה: ביצה קשה

אופן ההכנה

  • 1.קוצצים את המטיאס לקוביות של 1 ס"מ.
  • 2.קולפים וקוצצים את הסלק לקוביות של 1 ס"מ.
  • 3.קוצצים דק את עשבי התיבול.
  • 4. מערבבים את כל החומרים בקערה, ומניחים להם לנוח בקירור כשעתיים לפני ההגשה, לאיחוד הטעמים. מצרפים ביצה קשה.
  • 5. מגישים על לחם שאור כהה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully