וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דאקוס- ברוסקטה בנוסח כרתים

מאכל תאווה פשוט ונפלא, מחומרי גלם שיש לכולנו בבית: לחם, עגבניות, גבינה, זיתים

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

דאקוס של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
דאקוס של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 פרוסות לחם (מכל סוג שתרצו)
  • שמן זית להברשה
  • 2 עגבניות מגוררות
  • 100 גרם גבינת עיזים רכה או גבינת פטה
  • עלים מ-2 גבעולי אורגנו (או אורגנו יבש)
  • חופן זיתי קלמטה
  • 1 כף צלפים

אופן ההכנה

  • 1. מברישים את פרוסות הלחם בשמן זית וקולים על מחבת גריל, בטוסטר או בתנור.
  • 2. מרסקים את העגבניות. מסננים את המיץ ומשתמשים רק ברסק, שאותו מחלקים בין הפרוסות.
  • 3. מפזרים את יתר החומרים מעל העגבניות, ומגישים מיד.
  • גיוונים:
  • 1.משפשפים את הפרוסה הקלויה בשן שום, כמנהג האיטלקים והספרדים.
  • 2.מוסיפים עוד חבר לנבחרת הים תיכונית – אנשובי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully