וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תרד עם בורגול וענבים

שידוך מוצלח בין תרד, בורגול וענבים

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה

צילום סטילס: מיכאל גלעדי צילום הפקה ובימוי: prima films

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 ק"ג בייבי תרד או תרד טורקי (אפשר לגוון עם רוקט או חסה) קצוץ גס
  • 1 כוס בורגול גס
  • 1 כוס מים חמים
  • 1/4 קילו גבינת פטה כבשים אורגנית (אפשר להחליף בכל גבינה מלוחה אחרת, בולגרית או עיזים).
  • 1 כוס ענבים שחורים חצויים (אפשר גם תאנים, נקטרינות, אגסים וכל פרי עונתי מתוק)
  • צרור אורגנו/זעתר טרי
  • מיץ מלימון אחד
  • כוס שמן זית
  • שן שום כתושה
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1.מערבלים בבלנדר את השמן, מיץ הלימון, המלח, הפלפל, עלי הזעתר, האורגנו ושן השום הכתושה, עד שנוצר רוטב חלק.
  • 2.משרים את הבורגול במים פושרים במשך חצי שעה, ומסננים היטב.
  • 3.מעבירים את הבורגול לקערה גדולה. מוסיפים את התרד הקצוץ והענבים. מפזרים מעל את גבינת הפטה. מערבבים היטב ובעדינות, ויוצקים מעל את הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully