וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סחוג אדום

סחוג אותנטי מפלפלים אדומים חריפים

מתכון מאת: חיים רפאל, מערכת וואלה!

סחוג של חיים רפאל. נמרוד סונדרס
סחוג של חיים רפאל

מצרכים למתכון

  • לקופסה קטנה
  • 5 פלפלים אדומים מיובשים (שאטה)
  • גבעולים בודדים של כוסברה
  • ראש שום (כמובן לקלף את השיניים)
  • מלח ופלפל שחור
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. בדומה לסחוג הירוק, טוחנים את כל המרכיבים למעט שמן הזית, אותו מוסיפים לאחר שמתקבל הממרח.
  • טיפ לשדרוג מפי חיים רפאל: לוקחים ארבע עגבניות טריות, מרסקים אותן ומערבבים עם הסחוג. מתקבלת סלסה מדהימה.
  • עוד טיפים לסחוג:
  • לשני סוגי הסחוג ניתן להוסיף גם מעט הל, כמון ואף ציפורן טחונה.
  • מה חשוב לא לעשות? לדברי חיים רפאל, אין להוסיף לסחוג מים. יש כאלו הנוהגים לעשות זאת על מנת לדלל את החריפות, אך לטעמו מדובר בפגיעה במרקם ובטעם של הסחוג.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully