- 1.לקערת ערבוב גדולה מכניסים את קוביות הלחם, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
-
- 2.במחבת חמה מאדים את הבצלים, הבייקון והשינקן בחמאה עד שהבשר מקבל פריכות.
-
- 3.מערבבים את תערובת הבצל המטוגן עם קוביות הבשר לתוך הקערה עם קוביות הלחם.
-
- 4.מחלקים את כל כמות החלב ל-2/3 ו-1/3. את הכמות הגדולה יותר מרתיחים ואת השליש הנותר מערבבים היטב עם 3 ביצים.
-
- 5.את שתי תערובות החלב שופכים לקערה הגדולה עם קוביות הלחם ומערבבים הכל היטב.
-
- 6.בידיים מעט רטובות ממים יוצרים כדורים בקוטר 4-5 ס"מ. מכסים את הקנודלים במגבת מטבח לחה ומכניסים את למקרר לחצי שעה לפחות.
-
- 7.בינתיים מרתיחים סיר מים גדול וממליחים.
-
- 8.מבשלים את הקנודלים כ 15-20 דקות ומגישים לצד המנה העיקרית