וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלוניארד אגסים

סוג של קלאפוטי מאזור פריגור ולימוזין, שבצרפת

מתכון מאת: מאפיית נומילי פוטיסרי, מערכת וואלה

מתכוני אגסים.
מתכוני אגסים

מצרכים למתכון

  • חומרים לתבנית חסינת חום (גודל 16*26 ס"מ)
  • מרכיבים ל-8-10 אנשים
  • 200 גרם ביצים
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם קמח לבן
  • קורט מלח
  • 1 ליטר חלב
  • 50 מ"ל רום
  • 3 אגסים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. טורפים היטב סוכר וביצים עד שהתערובת מלבינה מעט.
  • 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח והמלח תוך כדי ערבוב. לאחר מכן מוסיפים את החלב והרום תוך כדי ערבוב. מקלפים את האגסים, חוצים ומוציאים את הליבה.
  • 4. פורסים אותם לפרוסות דקות. שופכים את הבלילה לתבנית ומסדרים בתוכה את האגסים במניפות.
  • 5. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 45 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב למגע. מוציאים מהתנור ומצננים. מפזרים אבקת סוכר ומגישים בליווי קונפיטורה. ניתן להגישו חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully