וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עגל עם חבושים וצימוקים של השף ניר צוק

עגל עם טעמים עמוקים של חמיצות ומתיקות מעודנים

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה

עגל עם חבושים וצימוקים של ניר צוק. אפיק גבאי
עגל עם חבושים וצימוקים של ניר צוק

מצרכים למתכון

  • ל-4 אנשים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 קילוגרם בשר עגל שריר חתוך לקוביות של כ-3 סנטימטר
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 1 כפית מלח דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 6 כוסות מים
  • 1 קילוגרם חבושים חתוכים לפלחים (את החבושים יש להשאיר עם הקליפה, לשטוף אותם היטב ולהוציא את הליבה הפנימית)
  • 500 גרם צימוקים אוזבקים

אופן ההכנה

  • 1.מחממים חצי מכמות השמן ומטגנים את הבשר עם הבצל והתבלינים, עד להשחמתו מכל הצדדים.
  • 2.מוספים את רסק העגבניות וממשיכים עוד מעט בטיגון.
  • 3. מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים עד לריכוך הבשר (לאורך כשעה).
  • 4.מחממים במחבת את השמן שנשאר, ומטגנים את החבושים עד להשחמה קלה.
  • 5.מוסיפים את החבושים המושחמים, את הצימוקים ואת המים הנותרים.
  • 6.מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כשעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully