- 1.מכינים את הקנודל: חותכים את הלחם לקוביות קטנות.
-
- 2.מוסיפים חלב פושר, ביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט, ונותנים לחומרים לנוח יחד, על מנת שהטעמים ייספגו.
-
- 3.מטגנים את הבצל בחמאה עד שהוא הופך שקוף.
-
- 4.מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומטגנים מעט.
-
- 5.יוצקים את הבצל על תערובת הלחם והביצים, ומערבבים היטב.
-
- 6.מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 7.מחממים סיר עם מים וקצת מלח.
-
- 8.כשהמים על סף רתיחה, יוצרים כדור קטן מהמסה, ומבשלים אותו. כשהקנודל צף, סימן שהוא מוכן.
-
- 9.אם הקנודל לא מספיק קשה, ניתן להוסיף למסה פירורי לחם.
-
- 10.לאחר שראינו שהמסה טובה, ליצור כדורים מכל המסה, ומבשלים.
-
- 11.מכינים את רוטב הפטריות:מטגנים את הבצל בחמאה עד שהוא הופך שקוף.
-
- 12.מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים עד להשחמה.
-
- 13.מוסיפים מיץ לימון ושמנת חמוצה, ומביאים לרתיחה, עד שהרוטב מסמיך.
-
- 14.מגישים את הרוטב ומעליו את הקנודל.