- 1.לקערת ערבוב גדולה מכניסים את קוביות הלחם, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
-
- 2.במחבת חמה מאדים את הבצלים בחמאה ומערבבים לקערה עם קוביות הלחם.
-
- 3.מחלקים את כל כמות החלב ל 32 ו 31. את הכמות הגדולה יותר מרתיחים ואת השליש הנותר מערבבים היטב עם 3 ביצים.
-
- 4.את שתי תערובות החלב שופכים לקערה הגדולה עם קוביות הלחם ומערבבים הכל היטב.
-
- 5.נותנים לתערובת כולה לנוח במקרר חצי שעה.
-
- 6.בינתיים מכינים שתי מגבות מטבח נקיות וחוט קשירה.
-
- 7.מרתיחים סיר מים גדול חשוב שקוטר הסיר יוכל להכיל את "נקניק" הלחם בשלמותו.
-
- 8.מוציאים את התערובת שהתקררה ועל משטח עבודה נקי יוצרים נקניק בקוטר 5 ס"מ.
-
- 9.פורסים מגבת אחת, מטפטפים עליה מעל שמן קנולה חמניות סויה, מניחים בקצה שלה את "נקניק" הלחם ומתחילים לגלגל. מהדקים היטב וקושרים.
-
- 10.מכניסים לסיר המים הרותחים כך שיכוסה במים. מבשלים את הרולדה ומבשלים כ-15 דקות. מגישים לצד המנה העיקרית.