וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

SERVIETTEN KNODEL – "נקניק" לחם מבושל

תוספת אוסטרית קלאסית שמוגשת ליד מנות בשריות כמו גולאש או ראגו טלה

מתכון מאת: פיטר הומל, מערכת וואלה

אוכל אוסטרי. נמרוד סונדרס
אוכל אוסטרי

מצרכים למתכון

  • להכנת שני "נקניקים":
  • 250 גרם קוביות לחם ישן – מומלץ חלה או לחם לבן
  • 120 גרם חמאה
  • בצל לבן בינוני קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • 250 מ"ל חלב חם
  • מלח ופלפל לבן
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1.לקערת ערבוב גדולה מכניסים את קוביות הלחם, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
  • 2.במחבת חמה מאדים את הבצלים בחמאה ומערבבים לקערה עם קוביות הלחם.
  • 3.מחלקים את כל כמות החלב ל 32 ו 31. את הכמות הגדולה יותר מרתיחים ואת השליש הנותר מערבבים היטב עם 3 ביצים.
  • 4.את שתי תערובות החלב שופכים לקערה הגדולה עם קוביות הלחם ומערבבים הכל היטב.
  • 5.נותנים לתערובת כולה לנוח במקרר חצי שעה.
  • 6.בינתיים מכינים שתי מגבות מטבח נקיות וחוט קשירה.
  • 7.מרתיחים סיר מים גדול – חשוב שקוטר הסיר יוכל להכיל את "נקניק" הלחם בשלמותו.
  • 8.מוציאים את התערובת שהתקררה ועל משטח עבודה נקי יוצרים נקניק בקוטר 5 ס"מ.
  • 9.פורסים מגבת אחת, מטפטפים עליה מעל שמן קנולה חמניות סויה, מניחים בקצה שלה את "נקניק" הלחם ומתחילים לגלגל. מהדקים היטב וקושרים.
  • 10.מכניסים לסיר המים הרותחים כך שיכוסה במים. מבשלים את הרולדה ומבשלים כ-15 דקות. מגישים לצד המנה העיקרית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully