חזה עוף במנגו
מתכון מקסיקני קל להכנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1 חזה עוף שלם, מנוקה
- 1 כף שמן זית
- 1 כף בצל ירוק קצוץ
- 1/3 כוס יין לבן, עדיף יבש
- 3-4 כפות סלסת מנגו "טרז פזוס"
- מעט מלח
אופן ההכנה
- 1.מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן מתחיל להעלות עשן, מוסיפים את חזה העוף. מטגנים את החזה מצד אחד עד שהוא שחום, והופכים. מוסיפים את הבצל הירוק, ומערבבים.
- 2.מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את היין הלבן ואת סלסת המנגו. מערבבים ומגרדים את המשקעים. מבשלים עוד כמה דקות, והופכים מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך.
- 3.טועמים ומתקנים תיבול, באמצעות הוספת מלח ועוד יין לבן, במידת הצורך.
- הצעת הגשה: מגישים עם תוספת אורז ופריחול'ס (מחית שעועית שחורה), על טורטייה מקמח תירס או מקמח חיטה.