וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף במנגו

מתכון מקסיקני קל להכנה

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה!

אוכל מקסיקני טרס פזוס. נמרוד סונדרס
אוכל מקסיקני טרס פזוס

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 1 חזה עוף שלם, מנוקה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף בצל ירוק קצוץ
  • 1/3 כוס יין לבן, עדיף יבש
  • 3-4 כפות סלסת מנגו "טרז פזוס"
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • 1.מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן מתחיל להעלות עשן, מוסיפים את חזה העוף. מטגנים את החזה מצד אחד עד שהוא שחום, והופכים. מוסיפים את הבצל הירוק, ומערבבים.
  • 2.מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את היין הלבן ואת סלסת המנגו. מערבבים ומגרדים את המשקעים. מבשלים עוד כמה דקות, והופכים מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך.
  • 3.טועמים ומתקנים תיבול, באמצעות הוספת מלח ועוד יין לבן, במידת הצורך.
  • הצעת הגשה: מגישים עם תוספת אורז ופריחול'ס (מחית שעועית שחורה), על טורטייה מקמח תירס או מקמח חיטה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully