- 1. מסננים את הפטריות וקוצצים אותן דק. שומרים את מי ההשריה.
-
- 2. מעבירים לסיר את מי ההשריה, הבצל הקצוץ גס, הגזר והסלרי, ענף הטימין ועלה הדפנה. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה.
-
- 3. מחממים בסיר שמן זית. מזהיבים את הבצל הקצוץ דק. מוסיפים את השום, הטימין, הדלעת, החלק הלבן של המנגולד והפטריות. ממשיכים לטגן.
-
- 4. מוסיפים את הפריקה ומטגנים מעט. מוסיפים את הציר בהדרגה, מצקת אחת בכל פעם, ומערבבים היטב, עד שהמים נספגים. מוסיפים ציר עד שהפריקי רכה ומבושלת.
-
- 5. לפני סוף הבישול מוסיפים את חלב השקדים ואת החלק הירוק של המנגולד. מגישים חם.