- 1. קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך. מועכים לפירה ומתבלים בכמון.
-
- 2. קולפים את החצילים ופורסים לעובי סנטימטר. משרים את הפרוסות במים עם מלח לשעה.
-
- 3. מוציאים מהמים ומייבשים כחצי שעה.
-
- 4. קולפים את החצילים ופורסים לעובי סנטימטר. משרים את במים עם מלח לשעה, מוציאים מהמים ומייבשים בערך חצי שעה.
-
- 5. לאחר מכן מטגנים את החציל בשמן עמוק עד שהוא מזהיב.
-
- 6. יוצרים כדורים מהפירה ומטגנים בשמן עמוק.
-
- 7. מרכיבים את המנה: מורחים על הפיתה חומוס וטחינה ומוסיפים חריף.
-
- 8. מוסיפים את הביצה ומועכים אותה בעדינות. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 9. מוסיפים פרוסות חציל, עד שכל הפיתה מלאה בהן.
-
- 10. מוסיפים פטרוזיליה, בצל, 4 כדורי פלא/ תפוח אדמה מבושל, מכסים בעמבה, טחינה וחריף אם רוצים. מגישים.