- 1. מערבבים את כל רכיבי הקרם בקערה עם מטרפה.
-
- 2. מערבבים יחד את הקפה עם חצי כוס חלב ומעט מים רותחים ומכינים מטבל קפה.
-
- 3. טובלים את הביסקוויטים בקפה ומניחים בצפיפות זה לצד זה כבסיס בתבנית.
-
- 4. מעל הביסקוויטים יוצקים שכבה של הקרם ועורכים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.
-
- 5. מקררים מעט (עד שהקרם יציב).
-
- 6. מדללים בהדרגה את ריבת החלב יחד עם שאריות מטבל הקפה עד לקבלת קרם חלק (חשוב לא לשים בבת אחת את כל הקפה בריבת החלב על מנת שלא יווצרו גושים).
-
- 7. מורחים את הקרם על החלק העליון של העוגה.
-
- 8. מניחים את העוגה בקירור לכ- 6 שעות ומגישים.
-
- טיפ : מי שמעוניין לגוון יכול להשתמש במקום ריבת החלב או בנוסף, בממרחים ושילובים כמו ממרח שוקולד, ממרח אגוזים או ממרח חלבה. לעוגה מושחתת במיוחד אפשר להשתמש בוופלים במקום ביסקוויטים.