נודלס מהיר ללא בישול

זהו מתכון שלא דורש שום בישול ומנצל את שאריות הרטבים הקטנים והתבלינים שמקבלים בדרך כלל עם הזמנת טייק אווי

מתכון מאת: רועי אברהם ושי דשבסקי, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: דייב שחר, עריכה:אמיר קוטיגרו, בימוי: בת גולן)

מצרכים

  • -3 מנות:
  • 3 חבילות נודלס ביצים להכנה מהירה
  • 3/4 כוס תירס קפוא
  • 1/2 כף-1 כף משאריות הרטבים הבאים: סויה, צ'ילי מתוק, ברביקיו, פסטו, קטשופ, טריאקי, צ'ילי חריף, טחינה גולמית, חרדל, רוטב שום, רוטב ויניגרט ותבלין לפיצה (ניתן לשנות את המינונים והמרכיבים לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים בקומקום.
  • 2. מניחים את חבילות הנודלס ואת התירס הקפוא בסיר או קערה ומוזגים מעל מים רותחים עד לכיסוי.
  • 3. ממתינים 3-4 דקות כשהסיר מכוסה, עד שהנודלס והתירס רכים ומוכנים (מדי פעם מערבבים במזלג על מנת שהנודלס לא ידבקו).
  • 4. מערבבים בקערה את כל הרטבים לעיסה אחידה עד שהתערובת מסמיכה.
  • 5. מסננים את הנודלס והתירס מהמים ומערבבים לתוך קערת הרטבים.
  • טיפ: ניתן להעשיר את הנודלס עם פחית טונה ומי שטבעוני יכול להוסיף לתבשיל גרגירי חומוס מקופסא או מעט אפונה קפואה שמפשירים במים רותחים לפני כן.
  • מתכון נודלס לסטודנט התפרן

  • נודלס ילדים של זוזוברה

  • נודלס עם ירקות מוקפצים

  • ניוקי ריקוטה

  • פסטה א פג'ולי

  • מק אנד צ'יז

  • לזניה חצילים ים תיכונית

  • רוטב קרבונרה לפסטה

  • ספגטי קייל

  • פסטה ברוטב נפוליטני

  • פסטה עגבניות בסיר אחד

  • סלט פסטה איטלקי

  • פסטה עם סלמון נא ורוקט

  • ספגטי פרימוורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully