עוף עם פולים ירוקים

מתכון לעוף מרוקאי אסלי

מתכון מאת: אוסי לנקרי, מערכת וואלה!
אוכל מרוקאי

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 6 – 8 שוקי עוף (או כל חלק אחר אהוב)
  • 1 שקית פולים קפואה
  • 2 -3 שיני שום פרוסות דק
  • גרידת לימון מלימון 1
  • כף כמון
  • כפית מלח
  • שמן
  • 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה (או פלפל שאטה, אפשר להגדיל את הכמויות לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב מחממים כ 1/4 כוס שמן ביחד עם פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח, כמון ושיני השום הפרוסות.
  • 2. מטגנים כ 4-5 דקות על אש נמוכה, לפתוח את הטעמים.
  • 3. מוסיפים 2 כוסות מים, מסדרים את נתחי העוף, מוסיפים את הפול ומביאים לרתיחה.
  • 4. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
  • מומלץ להגיש עם אורז לבן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully