עוף עם פולים ירוקים
מתכון לעוף מרוקאי אסלי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- 6 8 שוקי עוף (או כל חלק אחר אהוב)
- 1 שקית פולים קפואה
- 2 -3 שיני שום פרוסות דק
- גרידת לימון מלימון 1
- כף כמון
- כפית מלח
- שמן
- 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
- כפית פפריקה חריפה (או פלפל שאטה, אפשר להגדיל את הכמויות לפי הטעם)
אופן ההכנה
- 1. בסיר רחב מחממים כ 1/4 כוס שמן ביחד עם פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח, כמון ושיני השום הפרוסות.
- 2. מטגנים כ 4-5 דקות על אש נמוכה, לפתוח את הטעמים.
- 3. מוסיפים 2 כוסות מים, מסדרים את נתחי העוף, מוסיפים את הפול ומביאים לרתיחה.
- 4. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
- מומלץ להגיש עם אורז לבן