- 1. מנפים את האבקות מרכיבי קרם השקדים ואז מערבבים יחד עם החמאה, הביצה, גרידת התפוז ותמצית מי הזאהר.
-
- 2. מכינים את הבצק הבסיסי במיקסר על ידי ערבוב בעזרת וו לישה של הקמח, המלח, החמאה הרכה והמים (ערבוב מינימלי לאיחוד החומרים).
-
- 3. יוצרים מהבצק צורת מלבן ומכניסים למקרר לשעתיים.
-
- 4. מרככים את החמאה ומכניסים אותה לבצק, מקפלים קיפול בודד ולאחר מכן קיפול כפול.
-
- 5. מקררים שעתיים וחוזרים על הפעולה שוב (קיפול בודד וקיפול כפול ושוב מנוחה).
-
- 6. מחממים תנור ל-190 מעלות. חותכים את התפוחים לרבעים ומניחים על נייר אפייה, משמנים את התפוחים בחמאה ומפזרים מעל סוכר. אופים כ- 15 דקות עד שהם מתרככים מעט .
-
- 7. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מילימטרים וקורצים עיגול בחישוק בקוטר 22 סנטימטרים.
-
- 8.. מזלפים את קרם השקדים בשכבה בעובי של כסנטימטר ומשאירים שוליים של כ-2 סנטימטרים מהדופן.
-
- 9.. מניחים את התפוחים על הקרם ואופים בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות.
-
- 10. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים.