- 1. מחממים את הטוסטר לחום מינימלי.
-
- 2. חותכים את בצק העלים למלבנים באורך של 20 סנטימטרים ורוחב של 10 סנטימטרים. מניחים בטוסטר, סוגרים ואופים עד להזהבה.
-
- 3. מוציאים ומניחים על רשת לצינון. לאחר שהבצק מתקרר ניתן לחתוך אותו בעזרת סכין למנות אישיות בגודל הרצוי.
-
- 4. במקביל, מערבבים יחדיו את הג'לטין והמים ומניחים להתייצבות במקרר למשך כ-10 דקות.
-
- 5. בסיר קטן מחממים 150 גרם מסירופ המייפל לחום של 85 מעלות, יחד עם השמנת והחלמונים. זאת תוך כדי בחישה מתמדת בעזרת מטרפה על אש קטנה מאוד. יש להיזהר לא להביא לרתיחה. למי שאין מדחום יכול לבדוק את סמיכות הבלילה בעזרת כף- טובלים את הכף בנוזל ומעבירים אצבע על גב הכף, אם הנוזל יציב ונוצר "שביל" החוצה את הקרם לשניים- זה הזמן לעצור.
-
- 6. מוסיפים למסה את הג'לטין המוכן ואת המלח האטלנטי ומערבבים עד שהוא נטמע בתוך הבלילה.
-
- 7. יוצקים את הבלילה על המסקרפונה, מערבבים ומקררים כשעה במקרר.
-
- 8. מעבירים את המסה למיקסר ומקציפים בעזרת מטרפה.
-
- 9. מעבירים את המסה של הקרם לשק זילוף ומזלפים שכבה נדיבה על בצק העלים, לאחר מכן מכסים בחתיכה נוספת של בצק.
-
- 10. מעמידים את הוופל שנוצר על צדו, על מגש שניתן להכניס למקרר.
-
- 11. כשהמילפיי מאונך למגש, מזלפים בזיגזג שכבה נוספת של קרם. מצננים במקרר כשעה, בכדי שהקרם יתייצב.
-
- 12. מוציאים מן המקרר, מזלפים בעזרת כף מסירופ המייפל שנותר ומקשטים בפקאן סיני. מגישים.