- 1.בקערה אחת מערבבים את היבשים: קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה
-
- 2.בקערה שנייה מערבבים את מחית הפיסטוק והביצים.
-
- 3.יוצרים גומה בקערת "היבשים" (הראשונה), ושופכים את הבלילה של הקערה השנייה לתוכה.
-
- 4.מתחילים לערבב מן הפנים (מן הבלילה) אל החוץ בתנועות מעגליות, עד שמתקבל בצק רך.
-
- 5.מקפלים לתוך הבצק הרך את האגוזים, הפיסטוקים והדובדבנים (שוב, חשוב להשתמש בדובדבנים יבשים ללא סירופ).
-
- 6.עם ידיים מקומחות ועל משטח מקומח מכינים מהבצק "לוג", כלומר מעין גליל רחב ומשוטח.
-
- 7.מחממים תנור ל-180 מעלות
-
- 8.אופים את הלוג במשך 20-25 דקות, עד שהחלק החיצוני משחים קלות.
-
- 9.מוציאים מהתנור, ונותנים ללוג להתקרר.
-
- 10.פורסים את הלוג לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ-1 ס"מ, ומפזרים אותן בשכיבה על מגש האפייה.
-
- 11.מכניסים לתנור על חום של 140 מעלות, כ-20 דקות לכל צד. הרעיון הוא להגיע לייבוש מלא של העוגיות.