פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביסקוטי קקאו ואגוזי לוז

      8 מדרגים / 3.07 כוכבים

      ביסקוטי קקאו ולוז (ברני ארדוב)
      ביסקוטי קקאו ולוז (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 2 כוסות קמח מלא
      • 3/4 כוס קקאו
      • 100 גר' אגוזי לוז קצוצים
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית מלח
      • 1/3 כוס שמן קנולה
      • 1/2 כוס סוכר קנים אורגני
      • 2 כפות פשתן טחון ב-1/3 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מנפים קמח וקקאו לקערה, מוסיפים אגוזים, אבקת אפיה ומלח ומערבבים.
      • 3. מערבבים בכוס את הפשתן והמים ומניחים בצד עד לקבלת תערובת צמיגה.
      • 4. מוזגים שמן קנולה וסוכר לקערה, מוסיפים את תערובת הפשתן ומערבבים.
      • 5. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 6. מחלקים את הבצק ל-2 ומעבירים לתבנית מצופה נייר אפיה. מעצבים 2 כיכרות ואופים במשך 20 דקות.
      • 7. מצננים את הכיכרות לחלוטין, פורסים לפרוסות ואופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות, הופכים את הפרוסות לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
      • 8. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -