- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מנפים קמח וקקאו לקערה, מוסיפים אגוזים, אבקת אפיה ומלח ומערבבים.
-
- 3. מערבבים בכוס את הפשתן והמים ומניחים בצד עד לקבלת תערובת צמיגה.
-
- 4. מוזגים שמן קנולה וסוכר לקערה, מוסיפים את תערובת הפשתן ומערבבים.
-
- 5. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מחלקים את הבצק ל-2 ומעבירים לתבנית מצופה נייר אפיה. מעצבים 2 כיכרות ואופים במשך 20 דקות.
-
- 7. מצננים את הכיכרות לחלוטין, פורסים לפרוסות ואופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות, הופכים את הפרוסות לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
-
- 8. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.