וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביסקוטי קקאו ואגוזי לוז

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

ביסקוטי קקאו ולוז. ברני ארדוב
ביסקוטי קקאו ולוז

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות קמח מלא
  • 3/4 כוס קקאו
  • 100 גר' אגוזי לוז קצוצים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס סוכר קנים אורגני
  • 2 כפות פשתן טחון ב-1/3 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מנפים קמח וקקאו לקערה, מוסיפים אגוזים, אבקת אפיה ומלח ומערבבים.
  • 3. מערבבים בכוס את הפשתן והמים ומניחים בצד עד לקבלת תערובת צמיגה.
  • 4. מוזגים שמן קנולה וסוכר לקערה, מוסיפים את תערובת הפשתן ומערבבים.
  • 5. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6. מחלקים את הבצק ל-2 ומעבירים לתבנית מצופה נייר אפיה. מעצבים 2 כיכרות ואופים במשך 20 דקות.
  • 7. מצננים את הכיכרות לחלוטין, פורסים לפרוסות ואופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות, הופכים את הפרוסות לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
  • 8. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully