- 1. מגררים את תפוחי האדמה במגררת גסה (אפשר גם במג'ימיקס), מסננים היטב במסננת רשת, מעבירים לקערה ומשהים כ-15 דקות. מסננים שוב, אבל לא שוטפים.
-
- 2. מוסיפים את הביצים, הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
-
- 3. מחממים שמן במחבת רחבה. נוטלים בכף מהעיסה ומניחים במחבת. משטחים קלות בעזרת גב הכף ומעצבים ללביבה צורה עגולה. מקפידים ליצור לביבות שוות.
-
- 4. מטגנים את הלביבות עד שיזהיבו יפה משני הצדדים.
-
- 5. מטגנים 3-2 דקות מכל צד עד לקבלת לביבות שחומות וזהובות. מוציאים ומניחים על מגבת נייר סופג. מגישים 3-2 לביבות בצלחת עליהן כף שמנת חמוצה.