- 1. מגררים את תפוחי האדמה בעזרת מגררת גסה.
-
- 2. מניחים תפוחי אדמה במסננת, סוחטים להגרת הנוזלים.
-
- 3. צולים פרוסות הבייקון על מחבת כדקה מכל צד.
-
- 4 במחבת טפלון 24 ס"מ,ממיסים את החמאה, מוסיפים משמן הזית.
-
- 5.מניחים חצי מכמות תפוחי האדמה במחבת, ומהדקים.
-
- מניחים את פרוסות הבייקון מפזרים את הפרמזן. מכסים ביתרת תפוחי האדמה,מהדקים היטב.
-
- 6. מטגנים על אש נמוכה כ-5 דקות.
-
- 7. מניחים על המחבת צלחת גדולה, הופכים את המחבת על הצלחת. הרושטי יחליק לצלחת.
-
- 8. מחזירים את המחבת לאש ומחלקים הרושטי על הצד שלא אפוי.
-
- 9, מטגנים כ-5 דקות נוספות עד ששני הצדדים שחומים. מומלץ להגשה עם שמנת חמוצה.