פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בוריק במילוי חלבה פיסטוק

      מנה קלילה, אוורירית ומצויינת לאירוח: כיסונים קטנטנים וחמודים, הממולאים בחלבה ופיסטוק, שמשאירים הרבה מקום למנה העיקרית, אך פותחים מצויין את התיאבון.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בוריקים באנדיב (אפיק גבאי)
      בוריקים באנדיב (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • חומרים ל-30 עלים:
      • 500 גרם קמח לבן (שלוש וחצי כוסות + כף)
      • 1.5 כוסות מים פושרים
      • קורט מלח
      • שמן להברשה
      • למלית:
      • חלבה במשקל של כ-50 גרם
      • פיסטוק גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את הקמח והמלח ומוסיפים מים בהדרגהת תוך כדי לישה עד שמתקבל בצק רטוב.
      • 2. לשים כחמש דקות תוך כדי לחיצה עם היד על הבצק כלפי דפנות הקערה והוספת מים. לשים עד שהבצק נהיה גמיש.
      • 3. מחממים מים בסיר. על הסיר מניחים מחבת הפוכה. לוקחים מנת בצק ופותחים אותה על תחתית המחבת. מאדים דקה או שתיים.
      • 4. את העלים מניחים (רצוי בעודם מקופלים) על מחבת לחה ומברישים בשמן. מכסים את העלים במגבת לחה נוספת.
      • 5. למילוי: חותכים לקוביות קטנות את החלבה, מניחים במרכז עלה הבוריק.
      • 6. מוסיפים פיסטוק גרוס, מקפלים לצורת משולש ומטגנים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -