וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל כבד בקר

תבשיל כבד בקר מהתוכנית רויאל שף

מתכון מאת: מריה פיסנץ, מערכת וואלה

רויאל שף. yes
רויאל שף

מצרכים למתכון

  • ל- 4 מנות:
  • 1/2 ק"ג כבד בקר
  • 1 בצל
  • 300 גרם פטריות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 70 גרם חמאה
  • שמן קנולה
  • 100 גרם קמח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הכבד לנתחים של 7ס"מ על 4 ס"מ ומערבבים עם מלח ופלפל. במקביל חותכים את הבצל לחצאי עיגולים ואת הפטריות לרצועות.
  • 2. טובלים את הכבד בקמח ומטגנים על אש בינונית משני הצדדים (דקה - שתיים) כדי לסגור את הבשר.
  • 3. במחבת עמוקה שמים חמאה ומטגנים את הבצל. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
  • 4. מעבירים את הכבד למחבת. מוסיפים מלח, פלפל וקצת מים רותחים. מערבבים ומבשלים 15 דקות עם מכסה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully