תבשיל כבד בקר
תבשיל כבד בקר מהתוכנית רויאל שף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 4 מנות:
- 1/2 ק"ג כבד בקר
- 1 בצל
- 300 גרם פטריות
- מלח
- פלפל שחור
- 70 גרם חמאה
- שמן קנולה
- 100 גרם קמח
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הכבד לנתחים של 7ס"מ על 4 ס"מ ומערבבים עם מלח ופלפל. במקביל חותכים את הבצל לחצאי עיגולים ואת הפטריות לרצועות.
- 2. טובלים את הכבד בקמח ומטגנים על אש בינונית משני הצדדים (דקה - שתיים) כדי לסגור את הבשר.
- 3. במחבת עמוקה שמים חמאה ומטגנים את הבצל. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
- 4. מעבירים את הכבד למחבת. מוסיפים מלח, פלפל וקצת מים רותחים. מערבבים ומבשלים 15 דקות עם מכסה.