וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד עוף בפורט וגרגרי רימון

מתכון של עידית אלפסי, יקב הר אודם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

רימון. Artoday
רימון

מצרכים למתכון

  • 2 כפות חמאה / שמן
  • 1 בצל פרוס דק
  • 3 שיני שום
  • 500 גר' כבד עוף נקי
  • 1/2 כוס פורט "יקב הר אודם"
  • מלח + פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל בחמאה או בשמן עד להשחמה, מוסיפים שיני שום ומטגנים 2 דקות נוספות.
  • 2. מוסיפים כבד ומטגנים דקה, מוסיפים פורט "יקב הר אודם" ומצמצמים עד שמסמיך.
  • 3. מבשלים 2-3 דקות עד שהכבד מוכן, מורידים מהאש
  • מתבלים עם מלח ופלפל שחור .
  • 4. לכבוד החגים ניתן ואף רצוי לקשט בהמון גרגרי רימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully