כבד עוף בפורט וגרגרי רימון
מתכון של עידית אלפסי, יקב הר אודם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כפות חמאה / שמן
- 1 בצל פרוס דק
- 3 שיני שום
- 500 גר' כבד עוף נקי
- 1/2 כוס פורט "יקב הר אודם"
- מלח + פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בצל בחמאה או בשמן עד להשחמה, מוסיפים שיני שום ומטגנים 2 דקות נוספות.
- 2. מוסיפים כבד ומטגנים דקה, מוסיפים פורט "יקב הר אודם" ומצמצמים עד שמסמיך.
- 3. מבשלים 2-3 דקות עד שהכבד מוכן, מורידים מהאש
- מתבלים עם מלח ופלפל שחור .
- 4. לכבוד החגים ניתן ואף רצוי לקשט בהמון גרגרי רימון.