וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילת פילה בקר ברוטב שמנת

גלילת פילה בקר ברוטב שמנת של מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה

מתכון מאת: מריה פיסנץ, מערכת וואלה

רויאל שף. yescell
רויאל שף

מצרכים למתכון

  • 450 גרם פילה בקר
  • 1 בצל
  • 70 גרם גבינת מוצרלה
  • 150 גרם פטריות (ניתן להשתמש גם בכמה סוגים לדוגמת יער, שמפניון ופורטובלו)
  • חרדל
  • קמח
  • חמאה
  • לרוטב:
  • 1/2בצל קצוץ
  • כפית קמח
  • כוס יין לבן
  • 200 מ"ל שמנת
  • ענף טימין
  • מלח
  • סוכר

אופן ההכנה

  • 1.חותכים את הפילה לשתיים ומרדדים לעובי 5 ס"מ.
  • 2.על הבשר המרודד מורחים חרדל חלק, מלח ופלפל.
  • 3.מטגנים שלושה סוגי פטריות עם בצל בחמאה.
  • 4.שמים בקערה גבינת מוצרלה.
  • 5.שמים בתוך הפילה בקר את שתי הבלילות, זו של הפטריות וזו של המוצרלה, עוטפים בקמח ומטגנים.
  • להכנת הרוטב:
  • 6.מטגנים בצל קצוץ ומוסיפים כפית קמח כשהבצל מתחיל להזהיב.
  • 7.מוסיפים את היין הלבן, שמנת, טימין, קצת מלח, סוכר וכוס מים.
  • 8.שמים את הרוטב בתבנית ביחד עם הבשר ואופים לרבע שעה ב-170 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully