- 1.לבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק במג'מיקס או מיקסר עם גיטרה, עד קבלת מרקם אחיד.
-
- 2.מקררים את הבצק במקרר למשך כ-4 שעות.
-
- 3.בסיר, מביאים לרתיחה את הדבש והיין.
-
- 4.מוסיפים את הפירות היבשים, האגוזים, הריבה, ביסקוויטים והתבלינים ומערבבים היטב עד שהעיסה מתגבשת. מצננים.
-
- 5.מחלקים את הבצק ל 2 ומרדדים אותו. קורצים שני עיגולים בקוטר 22 ס"מ. מניחים על חלקו התחתון של הבצק מחצית מהתערובת ויוצרים כיפה במרכז הבצק, בזמן שמותירים שוליים של 2 ס"מ. מניחים את חלקו השני של הבצק מעל, מהדקים את השולים עם האצבעות.
-
- 6.עם שיפוד/קיסם/מזלג מחוררים את הכיפה כולה.
-
- 7.אופים למשך כ-20 דקות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות. העוגה יותר טעימה למחרת. שומרים מחוץ למקרר.