- 1.מערבבים את הקמחים המנופים עם השמרים. מוסיפים את הטחינה הגולמית והמים ולשים מס' דקות עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 2. מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה עוד מספר דקות.
-
- 3. מתפיחים בקערה משומנת כשעה.
-
- 4. מרדדים למלבן בגודל 35-45 ס"מ על משטח מקומח היטב. מקמחים מלמעלה (בקמח מלא) ומתפיחים עוד כשעה-שעה וחצי, מכוסה בניילון.
-
- 5. מחממים תנור תוך כדי לטמפרטורה 240 מעלות.
-
- 6. בעזרת קלף מתכת מחלקים את המלבן ל-4. מעבירים לתבנית חמה מכוסה בנייר אפייה, או לאבן האפייה בתנור החם ואופים עם אדים כ-30 דקות.
-
- 7. מורידים טמפרטורה ל-210 מעלות וממשיכים באפייה עוד כ-10-15 דקות או עד שנבנה קרום עבה במיוחד.