פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      גולאב ג'מון

      כדורי בצק הודים מאבקת חלב, מטוגנים וטבולים בסירופ - זה חייב להיות כדורי גולאב ג'מון. כל מי שהיה בהודו יודע שאי אפשר להפסיק לאכול אותם.

      8 מדרגים / 3.86 כוכבים

      כדורי גולאב ג'מון (יח
      כדורי גולאב ג'מון (יח"צ , צילום: אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 1 כוס אבקת חלב – אבקת חלב אינה חלב מרוכז וניתן לרכוש אותה במכולות האסייתיות ובחנויות של מזרח ומערב
      • 1/4 כוס קמח
      • 50 גרם חמאה
      • 1/4 כוס חלב
      • שקית אבקת אפיה
      • לסירופ:
      • 1/4 1 כוסות סוכר
      • 1 כוס מים
      • 4 תרמילי הל
      • 1 מקל קינמון
      • שמן לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים את חומרי הסירופ.
      • 2. מערבבים את כל שאר החומרים ומשאירים למנוחה בטמפרטורת החדר עד התמצקות. מרקם הבצק אמור להיות כשל פלסטלינה.
      • 3. מחממים סיר עם שמן לטיגון.
      • 4. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים בשמן עמוק לא חם מדי.
      • 5. טובלים את הכדורים המטוגנים בסירופ, ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -