וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלק פניר

הפלק פניר הוא רוטב המורכב מתרד, בצל ותבלינים טחונים מוגש עם קוביות של גבינת פניר

מתכון מאת: נועם קורן, מערכת וואלה

אוכל הודי. אפיק גבאי
אוכל הודי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 50 גרם חמאה
  • 7 שיני שום פרוסות
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף קצוץ דק
  • 500 גרם עלי תרד שטופים
  • 700 גרם גבינה צפתית חתוכה לקוביות
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/4 כפית בהרט
  • 1/2 כפית גרם מסלה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל בחמאה עד שקיפות.
  • 2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר והתבלינים ומטגנים עוד שתי דקות.
  • 3 .מוסיפים את עלי התרד ומטגנים עוד שתי דקות.
  • 4. טוחנים בבלנדר בתוספת מים ככל שנדרש לטחינה, מחזירים לסיר, מוסיפים את קובית הגבינה ומביאים לרתיחה. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully