וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דייסה של פולנטה מתוקה עם גרידת לימון, סילאן

מתכון של השף רומן דימנט ממסעדת יוליה בנמל תל אביב

מתכון מאת: רומן דימנט, מערכת וואלה!

דייסות מסעדת יוליה. נמרוד סונדרס
דייסות מסעדת יוליה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 כוסות חלב (אפשר להמיר במים או חצי מים חצי חלב)
  • 7 כפות גדושות של פולנטה
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 3 כפות סילאן
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את החלב או המים על סיר קטן.
  • 2.מוסיפים את הפולנטה ובוחשים היטב עד שהמסה מתאחדת ומתגבשת לדייסה. במידה ורואים שחסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט נוזלים וממשיכים לבשל.
  • 3.מורידים מהאש מערבבים לתוך הבלילה סילאן.
  • 4. מעבירים לקערות וזורים מעל גרידת לימון. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully