פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דייסה של פולנטה מתוקה עם גרידת לימון, סילאן

      מתכון של השף רומן דימנט ממסעדת יוליה בנמל תל אביב

      8 מדרגים / 3.41 כוכבים

      דייסות מסעדת יוליה (נמרוד סונדרס)
      דייסות מסעדת יוליה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 4 כוסות חלב (אפשר להמיר במים או חצי מים חצי חלב)
      • 7 כפות גדושות של פולנטה
      • גרידת לימון מלימון שלם
      • 3 כפות סילאן
      • קורט מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים את החלב או המים על סיר קטן.
      • 2.מוסיפים את הפולנטה ובוחשים היטב עד שהמסה מתאחדת ומתגבשת לדייסה. במידה ורואים שחסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט נוזלים וממשיכים לבשל.
      • 3.מורידים מהאש מערבבים לתוך הבלילה סילאן.
      • 4. מעבירים לקערות וזורים מעל גרידת לימון. מגישים.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -