מתכונים חמים

דייסה של פולנטה מתוקה עם גרידת לימון, סילאן

מתכון של השף רומן דימנט ממסעדת יוליה בנמל תל אביב

מתכון מאת: רומן דימנט, מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

דייסות מסעדת יוליה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 כוסות חלב (אפשר להמיר במים או חצי מים חצי חלב)
  • 7 כפות גדושות של פולנטה
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 3 כפות סילאן
  • קורט מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את החלב או המים על סיר קטן.
  • 2.מוסיפים את הפולנטה ובוחשים היטב עד שהמסה מתאחדת ומתגבשת לדייסה. במידה ורואים שחסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט נוזלים וממשיכים לבשל.
  • 3.מורידים מהאש מערבבים לתוך הבלילה סילאן.
  • 4. מעבירים לקערות וזורים מעל גרידת לימון. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully