- 1. בסיר רחב ונמוך מערבבים שמן, שום, הרסק, הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה/פלפל צ'ומה ו-2 כוסות מים. מביאים לרתיחה.
-
- 2. לאחר שהרוטב רתח, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים עוד רבע שעה עד להסמכה של הרוטב. מידי פעם מערבבים ומוודאים שהרוטב לא נדבק בתחתית הסיר. במידה והרוטב נדבק יש להוסיף כרבע כוס מים.
-
- 3. לאחר כ-20 דקות מוסיפים את הכמון והקימל ומערבבים. מוסיפים את הדג ומניחים אותו בסיר בשכבה אחת.
-
- 4. הרוטב אמור לכסות את הדג. במידה וחסרים מים יש להוסיף בזהירות לפני שלב הכנסת הדגים.
-
- 5. מבשלים עוד 20 דקות ומגישים.