וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שומר ברוטב תפוזים ויין לבן

תוספת שבדית קלאסית למנות דגים

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה

אוכל שוודי. אפיק גבאי
אוכל שוודי

מצרכים למתכון

  • 2 ראשי שומר
  • 3 בצלים בינוניים
  • 10 זרעי כוסברה
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 3-4 כפות יין לבן יבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס שמיר קצוץ
  • מיץ מלימון קטן
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עם מעט שמן או חמאה מטגנים את השומר, הבצלים וזרעי הכוסברה ל-5 דקות.
  • 2. מוסיפים את מיץ התפוזים והיין הלבן ומבשלים עד שהשומר והבצל רכים.
  • 3. מערבבים שמן זית עם שמיר, מיץ הלימון, מלח ופלפל ומפזרים על השומר לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully