מתכונים חמים

שומר ברוטב תפוזים ויין לבן

תוספת שבדית קלאסית למנות דגים

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אוכל שוודי (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 ראשי שומר
  • 3 בצלים בינוניים
  • 10 זרעי כוסברה
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 3-4 כפות יין לבן יבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס שמיר קצוץ
  • מיץ מלימון קטן
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עם מעט שמן או חמאה מטגנים את השומר, הבצלים וזרעי הכוסברה ל-5 דקות.
  • 2. מוסיפים את מיץ התפוזים והיין הלבן ומבשלים עד שהשומר והבצל רכים.
  • 3. מערבבים שמן זית עם שמיר, מיץ הלימון, מלח ופלפל ומפזרים על השומר לפי הטעם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully