קציצת לינדסטרום שבדיות
מנה עיקרית שעשתה את כל הדרך משבדיה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 400 גרם בשר בקר טחון
- 1 דג אנשובי
- 2 חלמונים
- 1 כף צלפים
- 2 כפות סלק כבוש חתוך לקוביות קטנות
- תפוח אדמה בינוני מבושל
- בצל בינוני מגורר
- כפית חרדל
- מלח ופלפל
- להגשה:
- תפוחי אדמה שנאפו בתנור בסגנון האהוב עליכם.
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
- 2. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומכניסים למקרר לשעה להתייצבות.
- 3. במחבת עמוקה ורחבה מחממים שמן ומטגנים את הקציצות עד שהן מוכנות.
- 4. מגישים עם קוביות תפוחי אדמה אפויים ופריכים.
- הטיפ של אייל: לטגן ביצת עין רכה ולהגיש אותה על הקציצות. החלמון יוצר מרקם קרמי וקושר את הטעמים יחד.