פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארפלס שוקולד מריר וטופי קפה

      6 מרכיבים פשוטים במיוחד ויש לכם נשנוש רומנטי ומרשים בלי מאמץ

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קינוחי שוקולד לחג האהבה (אפיק גבאי)
      קינוחי שוקולד לחג האהבה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
      • 20 גרם חמאה
      • 125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי מיכל)
      • 1 כף גדושה קפה נמס
      • 225 גרם שוקולד מריר (2 אריזות ורבע)
      • לציפוי:
      • אבקת קקאו כהה

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או בבן מארי (בקערה מעל מים רותחים).
      • 2. מחממים סיר על אש קטנה. מחממים את הסוכר ומכינים ממנו קרמל. כשהוא משנה גוון לצבע ענברי כהה מוסיפים חמאה ושמנת מתוקה, מבשלים עוד דקה שתיים עד שאין גושים ומוסיפים קפה.
      • 3. יוצקים את הטופי-קפה על השוקולד ומערבבים בעזרת לקקן לתערובת אחידה.
      • 4. יוצקים לקופסא או קערה ומעבירים לצינון למשך לפחות שעתיים.
      • 5. לאחר שעתיים מגלגלים בעזרת כף פריזיאן או כפית כדורים. לחילופין, חותכים לריבועים 3*3 ס"מ. מגלגלים באבקת קקאו ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -