- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. בסיר קטן מביאים מחממים שמן קוקוס, חמאה וסוכר עד לבעבוע קל והמסה מוחלטת של החומרים. מצננים מעט. מוסיפים את תמצית הווניל.
-
- 3. בקערה מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים את התערובת של החמאה המומסת ומערבבים היטב בעזרת כף.
-
- 4. מהבצק יוצרים כדור פחוס, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ואפשר גם יום שלם.
-
- 5. על גבי נייר אפיה, מרדדים את הבצק עד לעובי 3 מ"מ. מיישרים את השוליים בעזרת גלגלת פיצה, רביולי או סכין חדה (ולא משוננת). מעבירים לתבנית אפייה ויוצרים פסים בסכין לאורך ולרוחב בגודל הרצוי לכם.
-
- 6. אופים 25 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.