וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת ברוקולי וריקוטה ללא קמח

מתכון לפשטידת ברוקולי מהירה בלי קמח שמתאימה גם לפסח

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

פשטידת ברוקולי ללא גלוטן של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
פשטידת ברוקולי ללא גלוטן של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
  • 1 ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית או חמאה
  • 250 גרם ריקוטה
  • 50 גרם גבינה כחולה או גבינה פיקנטית אחרת כמו קשקבל/ גאודה/ פרמזן
  • 3 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • עלים מ-4 גבעולי תימין או עלי רוזמרין קצוצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול עם מי מלח חולטים את פרחי הברוקולי במשך 2 דקות. מסננים ומצננים בקערה עם מי קרח. מסננים היטב.
  • 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את הגבינות עם שאר החומרים ומניחים את הפרחים בתבנית.
  • 3. יוצקים את התערובת על פרחי הברוקולי ואופים כחצי שעה ואפילו יותר עד שמזהיב ומתייצב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully