- 1. מכינים את התחתית: ממיסים חמאה וסוכר.
-
- 2. מוסיפים אגוזי לוז, קמח מצה וקוקוס ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים ביצה ומערבבים.
-
- 4. מעבירים את המסה לתבנית עגולה בקוטר 18 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 15 דקות.
-
- 5. מכינים מרקיז שוקולד: ממיסים חמאה ולשפוך על השוקולד, קקאו ואספרסו חם. מערבבים עם מטרפה ידנית. במקביל מקציפים במיקסר את החלמונים והסוכר כחמש דקות עד קבלת תערובת תפוחה. מאחדים את המסות.
-
- 6. מוסיפים את השמנת הקרה תוך כדי ערבוב במיקסר ומוזגים מעל התחתית.
-
- 7. מכינים ציפוי קקאו: מרתיחים את השמנת ולמזוג מעל את שאר המרכיבים למעט החמאה.
-
- 8. כשהתערובת מתקררת, מוסיפים חמאה. מערבבים למרקם אחיד ומוזגים מעל העוגה הקרה.