וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חרוסת בנוסח גאורגיה

מתכון מאת: ארימה קזר, מערכת וואלה

תפוחים. Artoday
תפוחים

מצרכים למתכון

  • 250 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם שקדים שלמים (מולבנים או עם הקליפה)
  • 70 גרם אגוזי לוז
  • 70 גרם צימוקים קטנים שחורים
  • 1 תפוח עץ ירוק גדול או 2 קטנים
  • ¼ כוס דבש
  • ¼ כוס יין אדום מתוק

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים (או התפוח), מוציאים את הליבה וחותכים לקוביות.
  • 2. טוחנים את האגוזים, הצימוקים והתפוחים במטחנת בשר, או שמים במעבד מזון ומפעילים בפולסים ליצירת פירורים (אבל לא עיסה).
  • 3. מעבירים לקערה ובוחשים פנימה את הדבש והיין לקבלת ממרח.
  • 4. ניתן להוסיף מהיין והדבש יותר או פחות לפי טעם אישי.
  • עוד מתכונים לפסח

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully