- 1. משרים את האורז כ-5 שעות ולאחריהם מסננים ומייבשים אותו על נייר או מגבת וטוחנים אותו בבלנדר.
-
- 2. במחבת מטגנים את הצנוברים עד להזהבתם, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומוסיפים 400 גרם בשר.
-
- 3. מתבלים במלח לפי הטעם ומצננים כשעה במקרר.
-
- 4. מעבירים את האורז הטחון לקערה, מוסיפים את 300 גרם הבשר הנותר, התבלינים והמים, מתבלים במלח. פותחים את בצק האורז בעזרת היד לצורה חצי מעוגלת ודקה וממלאים בבשר שטיגנו קודם לכן (לא יודעים איך לגלגל? כנסו למדריך השלם לגלגול קובה).
-
- 5. ממלאים את הקובה היטב בבשר, מהדקים אותה מכל הכיוונים היטב, עד לסגירה מוחלטת של הבצק סביב הבשר. מניחים במגש.
-
- 6. מחממים מחבת ומוסיפים שמן לטיגון, כשהשמן רותח מוסיפים את הקובות אחת אחת ומטגנים עד להזהבה.
-
- 7. מגישים חם ואוכלים מיד.