- 1. ממיסים את הג'לטין במים ומצננים (כשעובדים עם אבקת ג'לטין רצוי לערבב אותה בהתחלה עם הנוזל בעודו קר ולתת לשניים לעמוד ביחד כ-25 דקות).
-
- 2. לאחר מכן מחממים אותם מעט עם השמפניה עד שהאבקה נמסה לחלוטין. את עלי הג'לטין לעומת זאת משרים כמה דקות במים קרים עד שהם מתרככים, סוחטים אותם היטב, מוסיפים לשמפניה ואז מחממים מעט עד שהג'לטין נמס. ההשרייה הראשונית של שני סוגי הג'לטין במים קרים נועדה לגרום לו לספוח נוזלים, ואז תהליך ההמסה בנוזל החמים הוא מהיר יותר (ממש כשם שעדשים מושרים מתבשלים מהר יותר מעדשים שאינם מושרים). השרייה מצילה את הג'לטין מחימום יתר, הפוגע בצבע (מוסיף לו גוון צהבהב) ובצלילות (מעכיר ועלול למלא אותו בועות אוויר) של הג'לי המוכן.
-
- 3. לאחר שחומם ונמס - מוסיפים לתערובת את הפירות ומצננים בשנית. מגישים קר.