וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפוד פילה בקר על קרם חציל שרוף על האש

מתכון של עמוס שיאון מסעדת הלנה בנמל

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה

שיפודים ליום העצמאות של הלנה בנמל.
שיפודים ליום העצמאות של הלנה בנמל

מצרכים למתכון

  • ל-2 סועדים:
  • כ-300 גר' בשר פילה בקר טרי חתוך לקוביות, אפשר להמיר גם בסינטה
  • למרינדה
  • 5 כפות סילאן
  • 2 שיני שום
  • פילפל שחור ומלח
  • 4 כפות שמן זית
  • לקרם החציל:
  • 2 חצילים
  • 5 כפות מיונז
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות סילאן
  • כפית זרעי כמון/כמון טחון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר לקוביות ומערבבים במרינדה. משפדים את הבשר.
  • 2. מניחים על הגריל 2 חצילים וצולים עד שהקליפה נשרפת והבשר של החציל רך.
  • 3. במעבד מזון מעבדים את החציל עם 5 כפות מיונז איכותי 2 שיני שום כתושות 2 כפות סילאן וכפית זרעי כמון או כמון טחון (אם נמצאים בשטח במקום מעבד מזון אפשר למעוך בעזרת מזלג ולערבב היטב עד שנהיה מרקם אחיד).
  • 4. צולים את השיפודים ומגישים עם קרם החציל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully