וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קריספי פצפוצים ומרשמלו

אורלי פלאי בורנשטיין מציגה חטיפי פטנט מתוקים וקראנצ'יים מהמורשת האמריקאית, שמכינים מ-3 מרכיבים בלבד, ובתוך זמן קצר במיוחד. קלי קלות.

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!

חטיף מרשמלו ופצפוצי אורז. נמרוד סונדרס
חטיף מרשמלו ופצפוצי אורז

מצרכים למתכון

  • לתבנית בגודל 28*20 ס"מ:
  • 50 גרם חמאה
  • 300 גרם מרשמלו חתוך גס
  • 180 גרם (6 כוסות) פצפוצי אורז טבעיים (ללא סוכר)

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים חמאה בסיר רחב (בעדינות בלי שתזהיב). מוסיפים מרשמלו, מבשלים על להבה בינונית-נמוכה ומערבבים עד להמסה.
  • 2. מורידים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים כך שכל הפצפוצים מקבלים מעטה לבן.
  • 3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים עד שמתקשה ומתייצב.
  • 4. שולפים את הנייר החוצה, מניחים על משטח חיתוך וחותכים לקוביות.
  • 5. גיוונים: קריספי הדרים - מוסיפים לתערובת 1/2 כוס קליפות הדרים קצוצות.
  • 6. קריספי שוקולד - מוסיפים כוס פצפוצי שוקולד אחרי הוספת פצפוצי האורז ו/או יוצקים על המשטח המוכן 100 גרם שוקולד מומס, לפני החיתוך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully