- 1. ממיסים חמאה בסיר רחב (בעדינות בלי שתזהיב). מוסיפים מרשמלו, מבשלים על להבה בינונית-נמוכה ומערבבים עד להמסה.
-
- 2. מורידים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים כך שכל הפצפוצים מקבלים מעטה לבן.
-
- 3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים עד שמתקשה ומתייצב.
-
- 4. שולפים את הנייר החוצה, מניחים על משטח חיתוך וחותכים לקוביות.
-
- 5. גיוונים: קריספי הדרים - מוסיפים לתערובת 1/2 כוס קליפות הדרים קצוצות.
-
- 6. קריספי שוקולד - מוסיפים כוס פצפוצי שוקולד אחרי הוספת פצפוצי האורז ו/או יוצקים על המשטח המוכן 100 גרם שוקולד מומס, לפני החיתוך.